Logo header

Studio

Over mij

Als tattoo-artiest help ik mensen om trots te zijn op wie ze zijn. Een tattoo is een expressie van wie je bent, waar je van houdt of wat je hebt meegemaakt. Je laat een tattoo zetten om iets te verwerken of iemand te herdenken. Je wilt je passie uitdrukken of gewoon een mooi plaatje op je lijf. Ik help je jezelf te vinden in een kunstwerk dat je met trots kan dragen en aan de wereld kan tonen. Ik ben er om jouw unieke project te creëren.

In mijn studio zorg ik ervoor dat je in alle rust je tattoo kan laten plaatsen. In de lichte en kleurrijke ruimte staat creativiteit centraal. Het allerbelangrijkste voor mij is dat jouw tattoo-ervaring zo aangenaam mogelijk is. Daarvoor neem ik dan ook echt mijn tijd.

Heb je een pauze nodig? Wil je iets drinken? Daar mag je altijd om vragen. Mijn studio is een veilige plek met open-minded people. Kom langs voor een toptattoo en een leuke babbel of een diepzinnig gesprek.

Aangenaam, ik ben Laura

Intro
Ik in een notendop

Lievelingseten: sushi
Favoriete nummer: Happier Than Ever van Billie Eilish
Hobby’s: motorrijden, caféhangen, cosplay & gezelschapspelletjes
Favoriete film: The Rocky Horror Picture Show
Guilty pleasures: K3, Grey’s Anatomy & SingStar
Beste eigenschap: begripvol
Slechtste eigenschap: warhoofd
Favoriete dag van de week: woensdag

Flash
Tattoostudio als veilige haven voor open-minded personen

Laat in alle rust een tattoo zetten

Als artiest schep ik een ontspannen sfeer, zodat ik je tattoo in alle rust kan laten zetten. Ik ontvang je in een lichte en kleurrijke ruimte waar creativiteit centraal staat. Jouw tattoosessie probeer ik zo aangenaam mogelijk te maken. Ik rek meer dan voldoende tijd uit en kan op elk gewenst moment een pauze inlassen. Zo kan je even je benen strekken of iets kleins eten en drinken.

Mijn studio is een veilige haven voor open-minded personen. Je bent bij mij dus niet alleen van een prachtige tattoo, maar evengoed van een luchtige babbel of een diepzinniger gesprek verzekerd. Een flash tattoo of gepersonaliseerd design in een tattoostijl naar keuze op je lichaam laten vereeuwigen? Leg dan vandaag nog je afspraak vast.